STEATITE TURBO

Steatite Turbo

Pred kratkim je Atlantic oblikoval grelnik vode Steatite Turbo, je močan, zanesljiv in enostaven za uporabo ter vzdrževanje.

Njegova edinstvena zaščitna tehnologija Steatite je prilagojena vsem vrstam vode in zagotavlja dolgo življenjsko dobo brez napak. Z močnim turbo grelnim elementom boste za popolno udobje dobili vso potrebno toplo vodo, 30% hitreje!

Prednosti:

    • Steatite Turbo je dolgotrajen električni grelnik vode srednje kapacitete, odporen na vse vrste vode, tudi najagresivnejše!
    • Z močnim 2100 W turbo grelnim elementom vam Steatite Turbo nudi vso potrebno toplo vodo skoraj v trenutku – do 30 odstotkov več!
    • Zahvaljujoč svojemu zelo občutljivemu in natančnemu termostatu, ki ga enostavno upravljamo s čelnim gumbom, Steatite Turbo zagotavlja več tople vode, hkrati pa dosega prihranke stroškov. 
    • Steatite Turbo je zaradi enostavnega odstranjevanja grelnega elementa zelo enostavno vzdrževati, ne da bi izpraznili rezervoar. Indikator ogrevalne luči doda uporabniku prijazno kakovost.

Toplotno udobje, ki je bistveno za dobro počutje, je postalo glavno družbeno vprašanje zaradi potrebe po uravnoteženju naših finančnih, okoljskih in zdravstvenih zahtev.

Energija je že več kot 50 let surovina, ki jo izboljšujemo in preoblikujemo v dobro počutje in udobje. Na podlagi svoje močne proizvodne kulture in nenehnih inovacij ideje spreminjamo v izdelke, spretnosti in energijo. Inteligentni sistemi, ki izboljšujejo vsakdanje življenje za vse.

Naša misija: ustvarjalci rešitev za toplotno udobje.

info@termotehnika.si

07 393 24 00

Novo mesto

01 244 46 00

Ljubljana

02 471 54 20

Maribor

03 292 76 05

Celje