EXPLORER

Toplotne črpalke za sanitarno vodo

Explorer je tiha toplotna črpalka za sanitarno vodo, opremljena s hibridno protikorozijsko zaščito ACI, ki zagotavlja optimalne prihranke energije.

Enostaven za namestitev, prevoz in upravljanje, Explorer ima nastavljive smeri cevi in noge. Združljiv s štirimi različnimi vrstami energije in daljinskim upravljanjem iz vašega pametnega telefona, Explorer prinaša toplo vodo za vso družino!

Prednosti:

  • Ta grelnik vode je zelo prilagodljiv zaradi svoje zmožnosti proizvajanja tople vode s štirimi različnimi vrstami energije (toplotna črpalka, električni rezervni kotel, kotel in solar).
  • Explorer zagotavlja udobje s širokim temperaturnim območjem uporabe (-5 do +43 ° C), hkrati pa ohranja raven hrupa, prijaznega gospodinjstvu (le 53 dB).
  • Explorer je združljiv z novo tehnologijo Cozytouch, ki omogoča daljinsko upravljanje skozi vaš pametni telefon ali tablični računalnik.
  • Uporabniku prijazen s svojo digitalno nadzorno ploščo in nastavljivimi vhodi, izhodi in nogami Explorerja je enostavno nastaviti in primeren za vse zunanje ali notranje instalacije.
  • Nova digitalna nadzorna plošča prikazuje vsakodnevno programiranje, izbiro različnih načinov in dnevno porabo energije.
  • Zahvaljujoč veliki optimizirani tuljavi za hitro ogrevanje, prilagojeni za nizkotemperaturne naprave, Explorer zagotavlja do 75 odstotkov prihranka energije!
  • Pametna kontrola porabe energije in izolacija rezervoarja brez CFC zagotavljata, da grelnik vode ne zapravlja nobene energije.
  • Photovoltaic način samodejno omogoča izbiro sončne energije za proizvodnjo zaloge tople vode, kar povečuje samo porabo (nastavite temperaturo ponoči nižjo)

Toplotno udobje, ki je bistveno za dobro počutje, je postalo glavno družbeno vprašanje zaradi potrebe po uravnoteženju naših finančnih, okoljskih in zdravstvenih zahtev.

Energija je že več kot 50 let surovina, ki jo izboljšujemo in preoblikujemo v dobro počutje in udobje. Na podlagi svoje močne proizvodne kulture in nenehnih inovacij ideje spreminjamo v izdelke, spretnosti in energijo. Inteligentni sistemi, ki izboljšujejo vsakdanje življenje za vse.

Naša misija: ustvarjalci rešitev za toplotno udobje.

info@termotehnika.si

07 393 24 00

Novo mesto

01 244 46 00

Ljubljana

02 471 54 20

Maribor

03 292 76 05

Celje